REFORMA DE BANYS

Substituïm banyeres per plats de dutxa de tota mena, a més d’oferir una gran varietat de solucions i els millors professionals al seu servei.

Reformar una cambra de bany o un lavabo no és una tasca complicada, sempre que els treballs siguin realitzats per una empresa especialitzada, amb operaris altament experimentats en aquest tipus d’activitats. Disposem d’un equip de treball format i qualificat per desenvolupar qualsevol reforma de manera totalment satisfactòria i amb la màxima qualitat garantida.

 

REFORMA DE CUINES

La cuina és el cor de la llar, el lloc de trobada de la família, on tot passa: la preparació dels àpats, l’entreteniment i la conversa. Una renovació reeixida d’una cuina requereix una planificació acurada i una estimació precisa del pressupost, per encertar en el disseny i que els materials s’ajustin als seus gustos i necessitats

 

PAVIMENTS

Les últimes tendències del sector de l’interiorisme i decoració, estan apostant per tota la gamma de parquets, ja siguin naturals, sintètics o laminats. L’elegància i l’estètica del parquet natural aporta una calidesa als ambients difícil de superar per materials d’origen ceràmic o petri.

 

PLADUR

El pladur és un sistema de guix laminat compost principalment per plaques de cartró-guix de diferents mides i formats, a més d’una àmplia gamma de perfils d’acer galvanitzat.

Els sistemes de pladur permeten realitzar tot tipus de parets, envans, divisions, particions, extradossats i falsos sostres. També poden realitzar-se tot tipus d’elements decoratius, mobiliaris i d’il·luminació.

 

TANCAMENTS

Portes i finestres d’alumini Els avantatges dels perfils d’alumini per a portes i finestres són variades, però podríem destacar la seva lleugeresa, resistència als cops, la corrosió, la llum solar, la humitat, etc.

L’alumini no provoca toxicitat en cas d’incendi, és reciclable, de baix cost energètic per a la seva fabricació i no desprèn substàncies nocives al medi ambient. Les portes i finestres d’alumini ofereixen un aspecte estètic i funcional de gran qualitat, ja que és un material agradable al tacte, funciona bé i requereix un mínim manteniment, a més d’oferir una àmplia gamma de colors i acabats.